Returneringspolitik

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til denne adresse: 

DoGrowth

Næringen 80

8240 Risskov

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Indenfor disse 30 dage skal der gives besked på pr e-mail til info@dogrowth.dk, hvis du ønsker at gøre brug af fotrydselsesretten. 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du er blevet lovet en bytteret, du kan vælge andre varer i butikken. Kunden mister sin fortrydelsesretten, hvis varen er blevet beskadiget eller mindre værd, fordi den har været taget i brug.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Så snart vi har modtaget din vare, behandler vi din refundering, og pengene går ind på det betalingskort, du har brugt til købet. Der kan gå op til 2-3 bankdage, inden pengene er på din bankkonto.

Vores returneringspolitik har dig i fokus, da vi lever og ånder for at have glade kunder, hvorfor vi må også sikre en høj standard af vores produkter!

 

BRUG FOR HJÆLP?

Vi sidder klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.

BRUG FOR HJÆLP?

Vi sidder klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.